ÉBRESZTŐ

Ha most ITT vagy, a lehető legjobb helyen jársz.

Nincs tökéletesebb pillanat a változás elindításához, mint a MOST pillanata. A döntés meghozatalához nincs jobb idő, mint a JELEN másodperce – mindazon döntéseké, melyekről mindig is tudtad, hogy meg kell hoznod őket.

Az IDŐ könnyednek tűnő és megfoghatatlan illúziója, a kényelem puha de ragacsos BIZTONSÁGA, mind kerülőutak.

TERELÉSEK.

Kezdetben finom félrehangolások, később egyre szilárdabbnak tűnő, egyirányú sínpár, ahonnan egy ponton túl, tényleg nincs visszaút már.

Ott. Pontosan Ott. Azon a ponton végleg elszakadhatsz saját magadtól.

De most még ITT vagyunk. Még a JELEN pillanatában. ITT, abban a pillanatban, ahol bármikor választhatod azt, hogy nem terelsz. Hogy nem terelsz, nem halogatsz, nem megúszni akarod, hanem megteszed, amiről mindig is tudtad, hogy az lennél Te, aki meri választani, amit igazán szeretne.

Nagyon sok bátorságot, de feladást is tapasztaltam az elmúlt 15 évben a munkám során. Nagyon sok bátorságot, de feladást is választottam én magam is az elmúlt 40 évben a saját életem során.

Mindannyian úton vagyunk.

Napról napról, lépésről lépésre hozott kisebb és nagyobb döntésekkel, de mindvégig a fejlődés mellett elköteleződve.

Azért választottam ezeket a sorokat és szavakat, hogy tudd, hogy ha ugranál abba, amit mindig is halogattál magadban, vagy ha szembenéznél magadban valamivel, amiről soha nem hitted, hogy arra képes leszel, vannak és lesznek, akik értik, hogy mi zajlik most benned.